Till butiken
Fraktavgift
29 kr

Leveranstid
okänd

Lensme

Visa rabattkoder

Hos Lensme.se kan du alltid hitta de linser du behöver till ett bra pris. De säljer enbart produkter från välkända och välrenommerade företag där de vet att produkterna har genomgått ordentliga kvalitetskontroller. Hos Lensme.se hittar du produkter från exempelvis Ciba Vision, Bausch & Lomb, Cooper Vision och Johnson & Johnson. Deras mål är att du alltid ska kunna hitta rätt linser, oavsett om det gäller sådana du är ordinerad av optiker eller om du vill köpa färgade linser för att prova något nytt.

Leveransvillkor

För att du ska kunna få så snabb och effektiv leverans som möjligt har de i de allra flesta produkterna i eget lager. Skickar du in din beställning innan kl. 15 en vardag skickar de normalt sett produkterna redan samma dag.

Hos Lensme hittar du också linsvätska och ögondroppar. De har även ett brett sortiment av prisvärda solglasögon.

Betalning

Som kund hos Lensme.se kan du handla med kort direkt på deras hemsida eller mot faktura eller förskottsbetalning. De tar inte ut någon expeditions- eller fakturaavgift. Du betalar samma låga pris oavsett om du betalar med kort eller mot faktura. Anledningen till att de kan hålla så förmånliga priser är att de endast säljer sina varor via internet.

Det gör att de ständigt håller sig uppdaterade för att kunna erbjuda de allra bästa och modernaste linserna. Om du inte hittar vad du söker hos Lensme.se kan du kontakta dem så brukar de i de allra flesta fall kunna utöka sitt sortiment med produkten du söker. Om du har frågor kan du alltid kontakta deras personal för hjälp. Om du reklamerar en vara står de för returkostnaden och ersätter dig självklart. Lensme.se finns i Göteborg sedan 2014.


Rabattkoder

Just nu känner vi inte till några rabattkoder till Lensme.se.


Till butiken