Till butiken
Fraktavgift
39 kr

Leveranstid
okänd

Lenson

Visa rabattkoder

Lenson.com är en nätbutik som säljer linser och tillbehör till dessa. Lenson har funnits sedan 2004 och har sitt säte i Stockholm. Företaget har svenska grundare men ingår nu i en större koncern som bland annat har optikerkedjor i Storbritannien. Denna gedigna bakgrund inom branschen i kombination med en personalstyrka bestående av auktoriserade optiker med god kännedom om linser säkerställer den höga kvalitet som Lenson hela tiden eftersträvar. På Lenson.com vill man erbjuda de kundvänligaste erbjudandena på kontaktlinser av olika slag. Inköpet skall vara enkelt och prisvärt och varorna skall snabbt nå kunden. Att denna vision uppnåtts bevisas av det faktum att Lenson utsetts till årets e-handlare 8 år i rad.

Utbud och villkor

Utbudet som man hittar på Lenson.com är stort. Här finns linser från alla de största tillverkarna. Välj mellan månadslinser, endagslinser eller dygnet runt-linser. Kanske behöver du progressiva linser eller vill testa hur det känns att ha en annan ögonfärg genom att använda dig av färgade linser. Förutom linser erbjuder man även glasögon och solglasögon. Lenson kan även hjälpa dig att få en synundersökning utförd då de samarbetar med en mängd olika optiker runt om i landet. Som kund kan man också välja att abonnera på linser. Då skickas de beställda linserna med jämna intervall som bestämts av kunden.

Leveranstiden beror naturligtvis på om produkten finns i lager eller ej. Vanligtvis finns de hemma och skickas samma eller nästkommande dag beroende på vilken tid beställningen görs. Kunden har alltid 90 dagars retur- och ångerrätt och vid reklamationer erbjuds man alltid en likadan produkt som ersättning. Lenson erbjuder dessutom alla nya kunder en prova på-rabatt på 50 kronor för att man skall kunna testa deras tjänst.

Så beställer du:

  1. Välj dina linser. Du kan välja samma linser som du använder normalt eller nya enligt optikers rekommendation.
  2. Skriv in de rätta värdena. Dessa står i ditt recept eller på tidigare linsaskar.
  3. Fyll i kunduppgifter. Namn, betalsätt och adress.

Rabattkoder

Just nu känner vi inte till några rabattkoder till Lenson.com.

Rabatterat.se hittar du fler rabatter från Lenson.com.


Till butiken