Till butiken
Fraktavgift
39 kr

Leveranstid
okänd

Lentiamo

Visa rabattkoder

Lentiamo.se är en av de största återförsäljarna av linser i Europa och den allra största i Centraleuropa. Företaget satsar på god kundservice och Lentiamos motto lyder "Vår kund – vår herre". I Lentiamos sortiment hittar du linser från många välkända tillverkare. Företaget saluför endagslinser, veckolinser, månadslinser, dygnet runt-linser, färgade linser, toriska linser, bifokala linser, multifokala linser, silikon­hydrogellinser samt linser från optikerkedjornas egna märken. Hos Lentiamo hittar du även linsvätskor, ögondroppar och andra tillbehör till dina linser. Lentiamo ägs av det tjeckiska företaget Maternia s.r.o, som sålt linser sedan år 2008. Företaget finns representerat i 15 europeiska länder. Den svenska onlinebutiken har sitt säte på Tegeluddsvägen i Stockholm. Tjeckien är starkt knutet till kontaktlinsens historia då det var Otto Wichterle, bosatt i det forna Tjeckoslovakien, som uppfann den första mjuka kontaktlinsen.

Betalning och leverans

Hos Lentiamio kan du som kund välja att betala med:

    ­
  • Kredit­ eller Betalkort
  • Klarna (faktura, delbetalning, banköverföring och kortbetalning)
  • ­
  • PayPal

Leveransen utgår från Lentiamos centrallager i Tjeckien. 80 % av alla beställningar skickas på beställningsdagen. Om produkterna du beställt finns i lager tar leveransen 2-5 arbetsdagar.

Bonus och garanti

Lentiamo erbjuder sina kunder 365 dagars ersättningsgaranti. Om en kund under det senaste året köpt linser hos Lentiamo som inte längre passar på grund av synförändringar, då ersätter företaget de inaktuella linserna med linser som passar kundens nya recept. De nya linser som ingår i ersättningsgarantin är gratis.

Vid varje beställning hos Lentiamo belönas kunden med bonuspoäng. Dessa kan sedan bytas mot olika gåvor.


Rabattkoder

Just nu känner vi inte till några rabattkoder till Lentiamo.se.


Till butiken