Till butiken
Fraktavgift
39 kr

Leveranstid
okänd

Yourlenses

Visa rabattkoder

Yourlenses.se är ett Sverigetablerat företag som finns i Kista sedan 2004. Företaget tillhandahåller ett stort sortiment av linser med hög kvalité från välkända tillverkare så som Bausch & Lomb, CIBA Vision och Johnson & Johnson. Yourlenses.se är specialiserade på försäljning av linser via internet. Tack vare låga lokal- och personalkostnader samt stort lager kan de hålla priserna nere på produkterna.

Utbud av kontaktlinser

När du som kund handlar linser hos Yourlenses.se används Klarna för betalningarna. Man kan välja att betala mot faktura vilket alltså innebär att man aldrig betalar något förrän man faktiskt fått hem varan. Det går också att använda sig av Klarna konto, vilket gör det möjligt att dela upp betalningen.

Leverans, betalning och returrätt

Leveranstiderna är oftast korta, 2-4 arbetsdagar. Om man beställer ovanligare linser, så som progressiva eller toriska linser kan leveranstiden bli något längre. För beställningar under 950 kr är fraktavgiften 39 kr. För beställningar med högre pris är frakten gratis. Om man inte är nöjd med den vara som Yourlenses.se levererar har man 14 dagars returrätt. Yourlenses.se lämnar inte någon mer garanti än den som tillverkarna av linserna lämnar. Vid beställning av linser på denna sida måste man klicka i en ruta för att försäkra att man har ett recept från optiker, men man behöver inte skicka in receptet.

Övrig information

På hemsidan finns information om de olika sorterna av linser samt rekommendationer för hur de ska hanteras. Det går även att köpa linsvätska via Yourlenses.se. På siten rekommenderas det att man alltid ska prova ut linser hos en optiker för att få både rätt styrka och storlek. Om storleken eller formen på linsen är fel kan skavsår och andra komplikationer uppstå.


Rabattkoder

Just nu känner vi inte till några rabattkoder till Yourlenses.se.


Till butiken