Om Lensify.se

Lensify.se är en sökmotor där du enkelt hittar det bästa priset på dina favoritlinser. Här kan du enkelt söka efter dina linser och jämföra priser från ett flertal olika butiker.


Hur fungerar Lensify.se?

Lensify.se använder avancerad indexeringsteknik där de olika butikernas hemsidor söks igenom regelbundet. När en ny produkt tillkommer eller ett pris ändras uppdateras informationen på Lensify.se inom några timmar.


Vanliga frågor

Jag har hittat ett fel. Hur gör jag?
Om än sällan kan fel alltid dyka upp. Kontakta oss på info[a]veloxia.se och berätta vad du har upptäckt, så ser vi till att ordna det så fort som möjligt.

Mina linser finns inte med i prisjämförelsen!
Om du inte hittar dina linser bör du till att börja med undersöka om någon av våra indexerade butiker har linsen i sitt utbud. Kontrollera detta genom att gå till vår startsida och hitta några av de butiker vi indexerar. Finns linsen hos någon av butikerna är du varmt välkommen att kontakta oss på info[a]veloxia.se så gör vi en felsökning.


Villkor

Lensify.se (tillhandahållen av Veloxia AB med organisationsnummer 559038-4052) säljer inga varor eller tjänster. Lensify.se jämför och marknadsför priser på produkter från butiker med linser i sitt sortiment. Ingen information som tillhandahålls på Lensify.se får betraktas såsom anbud om köpavtal eller annat avtal.

Lensify.se sammanställer inte priser från alla butiker som har kontaktlinser i sitt utbud; därmed kan det förekomma prisskillnader mellan de presenterade butikerna och andra butiker. Lensify.se inhämtar automatiskt prisuppgifter direkt från anslutna butiker, vilket ibland kan medföra att informationen är felaktig. Det är alltid butikernas egen information som gäller vid ett eventuellt köp.

Lensify.se använder temporära filer ("cookies") för att föra statistik över antal användare och att analysera användares beteende. Behandlingen sker anonymt och kan aldrig användas för att spåra en enskild person. Cookies kan inaktiveras i besökarens webbläsares säkerhetsinställningar.