Till butiken
Fraktavgift
49 kr

Leveranstid
okänd

Lensway

Visa rabattkoder

Lensway är en av de ledande nätsajterna som säljer linser, glasögon och solglasögon. Huvudkontoret ligger i Amsterdam men företaget har även post- och besöksadress i Kista, Stockholm. Sedan starten år 2000 har man visat att optiska produkter av hög kvalitet inte behöver vara jättedyrt. I och med att det blivit vanligare att handla på nätet har man också tagit en större marknadsandel. Tack vare detta och den inställning man har så har Lensway också bidragit till ett schystare och mer rättvist klimat på marknaden – för både optiker och konsumenter.

Handla linser och glasögon

Lensway.se hjälper dig genom alla steg i processen när du skall skaffa glasögon eller linser. Man samarbetar med optiker i hela Sverige och kan hjälpa dig att hitta någon som kan utföra den inledande synundersökningen. Sedan är det bara att välja och vraka bland olika varumärken och modeller. Hos Lensway finns nämligen ett brett sortiment både när det gäller linser och glasögon. Dessutom finns de kunniga medarbetarna på kundservice hela tiden till hands och kan dig ge tips och råd och svara på dina frågor. Alla som jobbar på Lensway genomgår en utbildning och hålls sedan uppdaterade om de senaste nyheterna inom branschen.

Dessa parametrar behöver du uppge när du handlar hos Lensway:

  • Styrka. Storleken på ditt synfel, anges som antingen + eller -.
  • Baskurva. Hur kupad ska linsen vara? Ju lägre värde desto mer kupad.
  • Diameter. Storlek på linsen; mäts från kant till kant.
  • Cylinder. Brytningsfelets styrka.
  • Axel. Vinkeln på brytningsfelet.
  • Addition. Skillnaden i styrka mellan de fokala fälten; när du beställer bifokala eller multifokala linser.

Köpevillkor

Lensway skickar alla sina försändelser med A-post för snabbast möjliga leverans. Dock kan det dröja något längre om produkten inte finns i lager. Som kund erbjuds du alltid 3 månaders öppet köp – allt för att försäkra att kunden är helt nöjd med den beställda produkten.

Förutom samarbetet med olika optiker så samarbetar Lensway också med Memira som är en av Nordens ledande kedjor när det kommer till ögonlaseroperationer. Man har över 50 kliniker och har genomfört över 400 000 operationer och behandlingar. Genomgår man en operation hos Memira erbjuder Lensway en rabatt på hela 2000 kronor som betalas ut efter genomförd behandling.


Rabattkoder

Just nu känner vi inte till några rabattkoder till Lensway.se.


Till butiken